No sempre estem contents amb la nostra silueta, la textura de la nostra pell o amb els problemes que ens causen els nostres ossos. Es per això que necessitem tractaments corporals que ens ajudin a millorar o eliminar aquests problemes. Actualment també hi ha una gran quantitat d'avenços que ens permeten ser molt més efectius en tractar aquests problemes.

A l'Estètica Iolanda Riba tenim els millors tractaments disponibles perquè la nostra pell i el nostre cos estiguin el millor possible. Si t'incomoda aquesta pell de taronja, si vols reafirmar la teva pell, si les cames estan cansades, no dubtis vine a consultar-nos, farem tot el possible amb els més nous tractaments i els millors productes per poder ajudar-te.

Veure serveis:

 

La fotodepilació és una tècnica avançada per l'eliminaciò del borrissol a diverses parts del cos. Funciona mitjançant l'emissió de llum intensa mitjançant un capçal d'alta precisió que emet polsos lumínics a la zona escollida. Aquests polsos lumínics amb un sistema de doble filtre destrueixen els fol.licles pilosos on es forma el pèl en poques sessions. És una tècnica molt usada actualment per aconseguir una major durada de la depil.lació. Tot això permet. amb una gran seguretat, aconseguir els millors resultats fins i tot amb el pèl difícil i sense riscos.

 

A l'Estètica Iolanda Riba tenim tant als professionals com l'equipament necessari per utilitzar aquesta tècnica de manera totalment segura. Aquest mètode és indolor però tot i així nosaltres realitzem una petita prova perquè els nostres clients quedin més tranquils. Comprovareu des de la primera sessió com la zona queda lliure de pèl i com mica en mica aquest va desapareixent i no torna a sortir.  Amb gust li donarem tota la informació que necessiti sobre el procediment.

 

Des de l'antiguitat s'han buscat diversos tractaments per millorar l'estètica i la salut. En aquests últims anys de grans avenços també s'ha millorat molt en aquest camp. Algunes d'aquestes millores requereixen les accions de la medicina estètica. Aquesta és una branca de l'estètica que inclou petites intervencions i pràctiques mèdiques que requereixen l'aplicació d'anestèsia tòpica o local. Aquestes accions són sempre realitzades per personal altament qualificat.

 

Per això a l'Estètica Iolanda Riba juntament amb la col·laboració de metges especialitzats oferim una combinació de serveis mèdics que us ajudaran a millorar cada problema tractant-lo amb la màxima serietat i amb la millor atenció possible perquè sentis que estàs en bones mans. No només perquè ens interessem per la teva bellesa sinó també, i molt més important, per la teva salut.

 

La nostra pell és molt sensible als canvis externs, la pell de la nostra cara està constantment exposada a aquests canvis per això és vital cuidar-la. A més la nostra cara és la nostra millor carta de presentació per això hem de fer que estigui bonica i lluminosa. Se sap que la pell de la nostra cara és especialment sensible als canvis hormonals, al temps, a l'alimentació i a diversos factors molt específics, per donar-li el millor tractament és necessària una atenció personalitzada.

 

Per tot això a l'Estètica Iolanda Riba hem preparat per a tu els millors tractaments facials disponibles, perquè la teva cara sigui la teva millor carta de presentació. Tenim per tant tractaments per a una gran quantitat de problemes com són les taques, porus dilatats,  pell seca,  pell flàccida ... Sigui quin sigui el teu cas podem ajudar-te amb el millor tractament facial disponible perquè la teva cara estigui bonica i  lluminosa.

Veure serveis:

 

Tots sabem que per gaudir d'una bona salut hem de menjar sa. Una bona alimentació és vital per mantenir no només la nostra salut sinó també una bona aparença. Per això és tan important que sapiguem tenir una dieta adequada a les nostres necessitats. I com saber això no sempre és fàcil de vegades necessitem l'ajuda d'experts que puguin dir-nos que ens convé i que no.

 

A l'Estètica Iolanda Riba comptem amb aquests profesiales que t'assessoraran perquè aprenguis a menjar cuidant la teva pròpia salut. També et proposaran dietes personalitzades per ajudar-te a mantenir un pes òptim. Seleccionem els millors aliments per a cada cas sempre partint d'un anàlisi previ i amb la supervisió de la nostra dietista. Vine a l'Estètica Iolanda Riba i t'ajudarem a millorar la teva aparença menjant sa.